Användarvillkor

1§ Personuppgifter

På Huslån.com lagras inte dina personuppgifter eller ansökningar, då dessa hanteras av långivarna som vi rekommenderar på sajten. Därför görs inte heller några kreditupplysningar.

2§ Ansvar

Huslån.com tar inte ansvar för eventuella konflikter i samband med din ansökan eller ditt huslån vad gäller avtal eller överenskommelse mellan långivare, kreditbolag och dig som låntagare. Vi på Huslån.com kan inte heller ses som delaktiga eller krävas på ersättning om en tvist uppstår mellan dig som låntagare och en långivare.

På Huslån.com jämför vi endast olika långivare och har därför ingen del i det eventuella avtal som sker mellan dig som låntagare och den långivare du hittar via oss. Vi på Huslån.com kan aldrig garantera att den information vi publicerar på vår webbsida är korrekt och den information vi kommunicerar till dig bör alltid kontrolleras gentemot kreditbolag.

Om du vill veta mer om vilka villkor som gäller för det lån du väljer hänvisar vi dig till respektive långivare.

Om du som potentiell låntagare har stora skulder, är arbetslös eller har en låg inkomst rekommenderar vi dig att inte ansöka om ett huslån. Se alltid till att planera din budget och ekonomi innan du ansöker om ett huslån.

3§ Ändring av användarvillkor

Det kan hända att användarvillkoren på Huslån.com ändras efterhand. Du har själv ansvaret att hålla dig uppdaterad om villkoren.